20 Second Showdown
0 Reviews | Review toevoegen

20 Second Showdown van 999games

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 24,99
Prijs per 1

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
20 Second Showdown is een vliegensvlug spel voor 5-20 spelers. EŽn speler is de scheidsrechter. De anderen verdelen zich over twee teams, gaan tegenover elkaar zitten en zetten zich schrap.
Aan het begin van elke ronde zet de scheidsrechter de zandloper terug met een gelijkmatige hoeveelheid zand in elke helft. De scheidsrechter draait de zandloper om en leest de kaart voor. Elke kaart bevat 2 uitdagingen en de scheidsrechter bepaalt welke kant in een ronde wordt gebruikt.
ÒSta op en doe de YMCA. Stel jezelf netjes voor zonder je mond dicht te doen. Noem drie landen die beginnen met de letter B. Gebruik je eigen sok als handpop. Noem alle dingen op die je vandaag hebt gegetenÓ.
Bij iedere behaalde uitdaging draait de scheidsrechter de zandloper om. Om te winnen, moet je het andere team dwingen om zonder zand te zitten door je uitdagingen zo snel mogelijk af te ronden. Het eerste team dat zonder zand komt te zitten, verliest de ronde en het eerste team dat drie ronden wint, wordt gekroond tot kampioen!

Aantal spelers: 5-20
Best with: 5-20
Tijd: 20-40 minuten
Leeftijd: 10+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Eenvoudig
Dicetower Judgement: Geen
Legacy: Nee
Cošp: Nee

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten