Architecten van het Westelijk Koninkrijk speelt zich af rond het jaar 850, tegen het einde van het Karolingische rijk. De spelers zijn architecten die indruk proberen te maken op de koning. Ze proberen hun aanzien te behouden door diverse gebouwen in door hem veroverde gebieden te bouwen. De spelers moeten grondstoffen verzamelen, leerlingen inhuren en een scherpe blik op hun mankracht houden. Het zijn verraderlijke tijden en de concurrentie zal niet stoppen om jouw proces te vertragen. Blijf je eervol of begeef je jezelf in gezelschap van dieven en handelaren op de zwarte markt?

Aantal spelers: 1-5
Best with: 4
Tijd: 90 minuten
Leeftijd: 12+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement: Excellence
Legacy: Nee
Coöp: Nee
Foto('s):
Video('s): Architecten van het Westelijk Koninkrijk
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 47,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

5

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Pepijn - 21-09-2020 17:36

Van de makers van Rovers van de Noordzee. Zelfde idee, maar toch weer net even anders.
Gemakkelijk uit te leggen en snel te spelen. Je plaats elke beurt een worker en naarmate de beurten volgen worden de verschillende acties sterker en sterker. Maar pas op, voor je het weet zet een tegenstander jouw workers gevangen en ben je ze tijdelijk kwijt.
Vrolijke tekeningen en degelijk materiaal. Voldoende verschillende mogelijkheden tot herspeelbaarheid.