Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard
Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard Ark Nova Playerboard
Ark Nova Playerboard
0 Review | Review toevoegen
Ark Nova Spelersbord

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 9,99

Voorraad : 0

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Ark Nova Playerboard

Zet de positie van je kaarten en markers vast met deze overlay, zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze verschuiven terwijl je je dierentuin bouwt.
Inclusief een acryl overlay en een HDF achtergrond in weelderig groene kleur.

Kenmerken
• Transparante overlay die op het spelersbord past
• Geschilderd HDF achterpaneel voor extra stabiliteit
Dit is een accessoire van derden, ontworpen door Laserox. Alle productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars, die op geen enkele manier verbonden of geassocieerd zijn met Laserox.

Over de uitgever Laserox

Laserox is gestart door een aantal studenten die in hun studietijd in aanraking zijn gekomen met bordspelen en onmiddellijk in deze wondere wereld werden getrokken. Het werd al snel een passie, maar ze stuitten op het grote probleem van het opbergen en sorteren de grote diversiteit aan onderdelen en het opzetten en opruimen van een spel duurde vaak veel te lang. Dat leidde tot het idee dat er een betere oplossing moest zijn voor opbergen, klaarzetten en opruimen.

Omdat ze al eens eerder met lasersnijders gewerkt hadden en gebruik gemaakt hadden van kwaliteitsmultiplex kwam dit al snel naar voren als het stevige en toch flexibele materiaal om organizers van te maken.

Toen hun werk eenmaal bekendheid kreeg kwamer al snel veel positieve feedback en enthousiasme. De volgende stap om te kijken naar productiemogelijkheden werd gezet. Het combineren van vakmanschap en passie voor spellen zorgde dat Laserox in 2017 het levenslicht zag. Sindsdien zijn er vele organizers ontwikkeld, maar ook andere handige hulpmiddelen en het einde is nog niet in zicht.

Ben je op zoek naar specifieke inserts of andere Laserox artikelen stuur ons dan gerust een bericht.

Productinformatie

EAN: 5999567863157
SKU: LARKP

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.