Avontuurlijke Kameleon, houten kist
0 Reviews | Review toevoegen

De avontuurlijke kameleon is een karakteristieke bewoner van het bos. Zijn kleuren zullen je verrassen. Hij loopt veel, hij is een echte avonturier. De kameleon staat klaar om zijn avonturen met je...

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 49,99
Prijs per 1

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
De avontuurlijke kameleon is een karakteristieke bewoner van het bos. Zijn kleuren zullen je verrassen. Hij loopt veel, hij is een echte avonturier. De kameleon staat klaar om zijn avonturen met je te delen. Je hoeft het alleen maar helemaal in elkaar te zetten.

Tijdens het samenstellen van deze unieke puzzel ontdek je de avonturen van onze kameleon. Elk stukje van de puzzel onthult geleidelijk het laatste. Veel personages zullen je vertellen over de avonturen van de kameleon. Bijvoorbeeld een libel, een aap, een olifant en zelfs een slang.

Met onze avontuurlijke kameleon kun je interessante en leuke tijd doorbrengen met het hele gezin. De momenten van medeplichtigheid zullen er zijn!

Technische details:

Aantal kamers: 137
Afmeting: 40X28 cm
We gebruiken alleen natuurlijke en ecologische materialen: volledig gemaakt van hout

De puzzel zelf is gemaakt van 4 mm dik berkenmultiplex, gesneden met een zeer nauwkeurige laser. Dit zorgt ervoor dat alle stukjes perfect in elkaar passen. Elk stuk ligt comfortabel in de hand en de geur van het hout is licht merkbaar.
Het betreft hier de Franse versie 'Came_lŽon Aventurier, bo”te en bois '. De puzzel is taalonafhankelijk, enkel de beschrijving op de doos en in de bijlage zijn in het Frans.m

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten