Black Angel Black Angel Black Angel Black Angel
Black Angel Black Angel Black Angel Black Angel
Black Angel
0 Review | Review toevoegen
Wordt jij de leider van de nieuwe planneet Spes? Dan heb je een aantal uitdagende milennia voor je liggen. Weet jij onderweg de juiste keuzes te maken?
€ 62,95
€ 27,95

Voorraad : 4

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Black Angel

De mensheid heeft de aarde door haar onverantwoordelijke gedrag onbewoonbaar gemaakt. Geconfronteerd met de urgentie van de situatie worden de grote naties gedwongen hun kennis te delen om het grootste ruimtevaartuig ooit te bouwen, de Black Angel, met als missie de transport van het genetische erfgoed van de mensheid naar een nieuwe thuisplaneet.

Je doel is de planeet Spes, bewoonbaar als de aarde. Tijdens deze reis die enkele millennia zal duren, zal de bemanning van de Black Angel, samengesteld uit robots, gezamenlijk worden beheerd door verschillende kunstmatige intelligenties (AI's).
Je speelt als een van deze AI's. Je moet het meeste halen uit de robots en middelen die je onder controle hebt, de ruimte verkennen, aan de uitmuntende Ravagers ontsnappen en leren nieuwe technologieën te gebruiken die zijn ontdekt door contact met welwillende buitenaardse soorten. Als je eenmaal je doel hebt bereikt, heeft de AI die de beste score heeft behaald het voorrecht om toe te zien op het opnieuw ontwaken van de mensheid op Spes.

Speleigenschappen Black Angel

Aantal spelers: 1-4
Best with: 3
Tijd: 60-120 minuten
Leeftijd: 12+
Taal: Engels
Complexiteit: Boven gemiddeld
Dicetower Judgement: Approval
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Productinformatie

EAN: 3558380065340

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.