Op deze pagina houd ik een blog bij met daarin ook video's over bijvoorbeeld de unboxing van de bestellingen. Op deze wijze neem ik jullie mee in mijn bedrijf. Het is een groot avontuur met vele mogelijke uitkomsten. Eén ding weet ik zeker, alleen ga ik het niet voor elkaar krijgen. Ik sta dan ook open voor elke vorm van commentaar.

Op naar een mooi avontuur waar veel mensen blij van gaan worden!
Unboxing, nieuwe spellen en nog meer....

  14-07-2018  

Beste bezoekers, Het is weer weer tijd voor een nieuw bericht. De hoeveelheid spellen in zowel de voorraad als op de website stijgt gestaag. Afgelopen weken zijn er weer 3 nieuwe bestellingen binnen binnen gekomen waarvan ik de filmpjes van twee hieronder zal posten. Op deze manier kun je zien wat er allemaal binnen is gekomen. De verkopen komen rustig op gang, ik ben zeer tevreden. Op het moment ben ik naast het uitbreiden van het assortiment ook bezig met het zoeken naar nieuwe leveranciers. Dit zijn met name de leveranciers die een minder omvangrijk assortiment aan spellen hebben. Daar valt bijvoorbeeld de leverancier van Santorini en Monopoli onder. Die kan ik dus binnenkort ook beide leveren. Wat verder misschien nog leuk is om te vertellen is dat ik gister de vijfde bestelling dus binnen heb gekregen. Hierin zitten...

Lees meer

Tweede bestelling

  18-06-2018  

In de aanloopperiode van Meeples Bordspellen mocht ik al een vriendin helpen met het zoeken naar een leuk bordspel. Daarom kort na de eerste al een tweede bestelling.  In deze bestelling wederom iets meer dan 10 spellen, allemaal erg verschillen. De volgende bestelling zal die van 999games zijn met meer dan 100 spellen. Wacht en kijk, binnenkort!

Lees meer

Eerste unboxing

  17-06-2018  

Om jullie mee te nemen in hoe het gaat met mijn webwinkel probeer ik zoveel mogelijk te filmen. Dit filmpje is de eerste bestelling die binnen is gekomen. Leuk is ook dat iedereen een heel snel overzicht kan krijgen van welke spellen ik heb.  

Lees meer

Eerste bericht

  08-06-2018  

Het is vandaag 8 juni. Dit avontuur is enkele maanden geleden begonnen.  Al jaren keek ik er naar uit om iets voor mezelf op te zetten. Ik vond het belangrijk dat ik daar wel echt mijn hart ik kwijt kan. Ik wilde iets verkopen waarvan ik overtuigd was dat het toegevoegde waarde heeft voor iedereen. Na afgelopen jaren steeds meer bordspellen te zijn gaan spelen heb ik besloten om me te richten op de het verkopen van bordspellen. Ik geloof dat er voor iedereen een passend bordspel is. Vanuit die overtuigen ben ik afgelopen maanden aan de slag gegaan. Inmiddels is het zo ver dat de site live is en ik een redelijke voorraad heb. Ik ben het avontuur aangegaan en hoop daadwerkelijk iedereen van zijn lievelingsbordspel te voorzien.

Lees meer