Blue Lagoon Blue Lagoon
Blue Lagoon Blue Lagoon
Blue Lagoon
0 Review | Review toevoegen
Productomschrijving Blue Lagoon In Blue lagoon liggen de paradijselijke eilanden en de ongerepte Blue Lagoon open voor jou, trotse Polynesische ontdekkingsreiziger!Met de hulp van heel je stam...
€ 29,99
Prijs per 1

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Blue Lagoon

In Blue lagoon liggen de paradijselijke eilanden en de ongerepte Blue Lagoon open voor jou, trotse Polynesische ontdekkingsreiziger!Met de hulp van heel je stam ga je de verschillende eilanden van de archipel veroveren, de kostbare grondstoffen ervan verzamelen en je kampen zodanig bouwen dat je weldra deel zal uitmaken van de legendes die de ronde doen over de meest prestigieuze stammen van de archipel !

Blue Lagoon zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Kahuna.

Speleigenschappen Blue Lagoon

Aantal spelers: 2-4
Best with: 2-4
Tijd: 30-45 minuten
Leeftijd: 8+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Onder gemiddeld
Dicetower Judgement: Approval
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Over de uitgever Blue Orange

Blue Orange is een Franse uitgever van bordspellen die distribueert over de hele wereld. Veel van hun spellen worden in verschillende talen uitgegeven waaronder Nederlands. Blue Orange is bekend van spellen zoals: "Kingdomino" en "Photosynthesis"
Blue Orange werd in 2005 opgericht om het merk Blue Orange wereldwijd te versterken. Ze zijn gevestigd in Frankrijk en publiceren en distribueren hun merk in Europa, Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Al hun spellen zijn ontworpen om gemakkelijk te leren, om de hersenen te trainen en om belangrijke vaardigheden op te bouwen.

Productinformatie

EAN: 3664824000126
SKU: 00724

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.