Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR)
Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR) Carcassonne Insert Foam (FS-CAR)
Carcassonne Insert Foam (FS-CAR)
0 Reviews | Review toevoegen
Deze versie 3-insert is ontworpen om voor Carcassonne® en de eerste vijf uitbreidingen Kathedralen en Herbergen®, Kooplieden en Bouwmeesters®, De Draak, De Fee en De Jonkvrouw®, De...
€ 17,99

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 
Deze versie 3-insert is ontworpen om voor Carcassonne® en de eerste vijf uitbreidingen Kathedralen en Herbergen®, Kooplieden en Bouwmeesters®, De Draak, De Fee en De Jonkvrouw®, De Toren® en Burgemeesters en Abdijen®. De insert bevat ook drie bonustrays voor gebruik in een van de uitbreidingsboxen om de uitbreidingen Graaf, Koning en Consorten®, Bruggen, Burchten en Bazaars®, Schapen en Heuvels® en Het Circus® in op te bergen.

Als de bovenste laag van de doos van het basisspel is verwijderd kun je de tweede laag trays eronder zien. Elke meeple-set heeft zijn eigen tray voor de gekleurde componenten. De hoofdkaarttegelbak is ontworpen om verticaal te kunnen staan, iets achterover hellend zodat de tegels erin blijven liggen. De bak kan worden gebruikt om alle tegels tijdens het spel te ordenen. De kaarttegelbak heeft een uitsparing in de bovenkant voor het opbergen van de tegelzak die bij de uitbreiding Kooplieden en Bouwmeesters wordt geleverd. De spelborden en spelregels worden bovenop de inserts geplaatst en dienen als een soort deksel. Het spel kan verticaal worden opgeborgen en gemakkelijk worden vervoerd omdat het de speldoos volledig gevuld is.

De drie bonustrays zorgen voor opslag van vier van de resterende uitbreidingen in een van de uitbreidingsdozen van 19 x 13,7 x 6,8 cm. Er zijn twee trays voor tokens en meeples, en een grote bodemloze tray voor de extra tegels en de bruggen. Deze laatste tray moet in de doos blijven om te voorkomen dat tegels eruit vallen wanneer ze worden gebruikt. De kaarttegelbak heeft bovenop ruimte voor de schapenzak. De trays hebben een kleine ruimte bovenop voor de uitbreidingsregels en de grote stadstegels uit de Graaf, Koning en Consorten®-uitbreiding. Ook deze doos kan verticaal worden opgeborgen met de trays en regels is de doos volledig gevuld.

Dit artikel bestaat uit een flat-pack van 4 Evacore platen. De trays moeten worden gemonteerd, dit is snel te doen met gewone PVA-lijm. Gedetailleerde instructies zijn bijgevoegd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.