Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer
Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer Dinosaur Liquid Organizer
Dinosaur Liquid Organizer
0 Review | Review toevoegen
Dinosaur Island: Totally Liquid organizer inclusief Extreme Edition

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 36,99

Voorraad : 0

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 7
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Dinosaur Liquid Organizer

Je hebt het DNA van zeedinosaurussen ontsloten! In de Totally Liquid uitbreiding van Dinosaur Island kun je je bezoekers verbazen door enkele majestueuze dinosaurussen in het water te presenteren, speciale projecten uitvoeren met je leidinggevenden en nog veel meer!

Om orde te scheppen in de uitbreidingselementen, hebben we de Liquid Organizer ontworpen, die in de doos van de uitbreiding kan worden opgeborgen. We hebben de gravures en decoraties met dino-thema van de organizer van het basisspel overgenomen en een mooie, op een watertank lijkende container toegevoegd voor de zeedinosaurusfiguren. Bovendien hebben we ook een 3D T-Rex figuur toegevoegd die je kunt gebruiken als eerste speler marker of gewoon als decoratie in je speelkamer.
Om je een enkele opslagoplossing te bieden voor zowel het basisspel als de uitbreidingen, zullen we binnenkort de Dinosauruskrat uitbrengen, ongeveer in het midden van de zomer.
Kenmerken
• past premium kaarten in sleeve (getest met SWAN en Gamegenic)
• thematisch gegraveerde en gedecoreerde opbergdozen
• gegraveerde doos voor zeedinosaurussen
• dobbelbakje^
• tray voor 5e speler componenten
• 2 kaarthouders
• plateau met 3 sleuven voor uitvoerders, eieren, geiten en dinosaurusmarkers ^^
• bakjes voor extra tokens en blokjes
• houten T-Rex figuur, want waarom niet?
• Ondersteunt het volgende
o Dinosaurus Eiland: Totally Liquid (2018)
o Dinosaurus Eiland: Totally Liquid - Extreme Edition (2018)
^plaats de dobbelstenen van het basisspel en de uitbreidingen in de dobbelbak, plaats mariene dino-recepten in de receptenbak van de basisorganizer.
^^plaats lopers uit het kleine lopersdoosje van het basisspel in de bak met 3 vakjes, plaats paddocks voor zeedino's en verdeler in het bouwbak van het basisspel.
Deksel sluit vlak, de spellendoos kan verticaal worden opgeborgen.
Dit is een accessoire van derden, ontworpen door Laserox. Alle productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars, die op geen enkele manier verbonden of geassocieerd zijn met Laserox.
Deze kit vereist montage. Wij adviseren het gebruik van houtlijm, die apart verkrijgbaar is.

Geschikt voor speldoos met de afmeting: 29,7 x 29,7 x 7,1 cm

Over de uitgever Laserox

Laserox is gestart door een aantal studenten die in hun studietijd in aanraking zijn gekomen met bordspelen en onmiddellijk in deze wondere wereld werden getrokken. Het werd al snel een passie, maar ze stuitten op het grote probleem van het opbergen en sorteren de grote diversiteit aan onderdelen en het opzetten en opruimen van een spel duurde vaak veel te lang. Dat leidde tot het idee dat er een betere oplossing moest zijn voor opbergen, klaarzetten en opruimen.

Omdat ze al eens eerder met lasersnijders gewerkt hadden en gebruik gemaakt hadden van kwaliteitsmultiplex kwam dit al snel naar voren als het stevige en toch flexibele materiaal om organizers van te maken.

Toen hun werk eenmaal bekendheid kreeg kwamer al snel veel positieve feedback en enthousiasme. De volgende stap om te kijken naar productiemogelijkheden werd gezet. Het combineren van vakmanschap en passie voor spellen zorgde dat Laserox in 2017 het levenslicht zag. Sindsdien zijn er vele organizers ontwikkeld, maar ook andere handige hulpmiddelen en het einde is nog niet in zicht.

Ben je op zoek naar specifieke inserts of andere Laserox artikelen stuur ons dan gerust een bericht.

Productinformatie

EAN: 5999567863126
SKU: LDRIL

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.