Maar in een wereld als deze is het tijd om je grenzen te verleggen.

De wereld is groot en jouw koninkrijk klein. Als je het vergelijkt met de wereld,tenminste. Vergeleken met andere koninkrijken is het van normale afmetingen. Maar in een wereld als deze Ð groot, vergeleken met kleinere werelden, als die bestaan; normaal, vergeleken met werelden van ongeveer dezelfde grootte; en klein, vergeleken met grotere wereldenÐ om een lang verhaal kort te maken Ðkort,vergeleken met andere verhalen tenminsteÐ is het tijd om je grenzen te verleggen. Je hebt gehoord over ver weg gelegen plaatsenÐ exotische landen,waar ze wel pannenkoeken hebben en geen wafels, waar mensen het verkeerde aantal shirts dragen en waar ze zelfs geen woord hebben voor de blik tussen twee mensen die ieder hopen dat de ander doet wat ze beiden willen, maar beiden niet durven. Dit zijn de landen waar je je nu op richt.
De wereld is groot en jouw koninkrijk klein. Als je het vergelijkt met de wereld, tenminste. Vergeleken met andere koninkrijken is het van normale afmetingen. Maar in een wereld als deze Ð groot, vergeleken met kleinere werelden; normaal, vergeleken met werelden van ongeveer dezelfde grootte; en klein, vergeleken met grotere werelden Ð om een lang verhaal kort te maken Ð kort, vergeleken met andere verhalen tenminste Ð is het tijd om je grenzen te verleggen. Je hebt gehoord over ver weg gelegen plaatsen Ð exotische landen, waar ze wel pannenkoeken hebben en geen wafels, waar mensen het verkeerde aantal shirts dragen en waar ze zelfs geen woord hebben voor de blik tussen twee mensen die ieder hopen dat de ander doet wat ze beiden willen, maar beiden niet durven. Dit zijn de landen waar je je nu op richt. Tijd om die plaatsen eens te bezoeken vind je niet?

Deze uitbreiding op Dominion voegt 26 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe, waaronder 20 actiekaarten, 3 geldkaarten, 3 overwinningskaarten en 3 reactiekaarten. Het karakteristieke van deze kaarten is dat ze direct iets toestaan op het moment dat je ze koopt of pakt.

Dominion Het Achterland is een uitbreiding en kan uitsluitend in combinatie met het basisspel Dominion worden gespeeld. Dominion Het Achterland kan uitstekend met alle andere uitbreidingen van Dominion worden gecombineerd.

Aantal spelers: 2-4
Best with: 2-3
Tijd: 30 minuten
Leeftijd: 10+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement: Approval
Legacy: Nee
Coöšp: Nee
Foto('s):
Video('s): Dominion: Het Achterland
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 42,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

1

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.