EXIT - De vlucht naar het onbekende EXIT - De vlucht naar het onbekende
EXIT - De vlucht naar het onbekende EXIT - De vlucht naar het onbekende
EXIT - De vlucht naar het onbekende
0 Review | Review toevoegen
Je maakt deel uit van de bemanning van een passagiersvliegtuig. Plots zit je middenin een storm. Water dringt het vliegtuig binnen en de systemen beginnen te falen. Weet jij het vliegtuig te repareren

Verwachte levertijd

1-2 werkdagen

€ 15,99
€ 14,99
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Als deel van de bemanning van een passagiersvliegtuig slaat de schrik je om het hart als jullie worden overvallen door noodweer. De wind schud het vliegtuig heen en weer, water stroomt naar binnen en alle systemen beginnen te falen. Het wordt een race tegen de klok om het vliegtuig op tijd weer aan de praat te krijgen.

Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan lukt het jullie om de storm te overleven en het vliegtuig weer veilig te laten landen. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

EXIT: De vlucht naar het onbekende is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een unieke puzzel- en speelervaring! De vlucht naar het onbekende is niet een niet te al te hoge moeilijkheidsgraad en is dus uitermate geschikt voor beginners en ontspannen puzzelaars.

Aantal spelers: 1-4
Best with: 2-3
Tijd: 45-90 minuten
Leeftijd: 10+
Taal: Nederlands
Complexiteit:
Dicetower Judgement:
Legacy: Ja
Coöp: Ja

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.