El Grande Big Box
0 Reviews | Review toevoegen

Het strategische bordspel waarin jij macht probeert te krijgen over de verschillende regio's in Spanje tijdens de Middeleeuwen. Maak jij de juiste keuzes?

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 51,95
€ 46,76
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Je probeert invloed uit te oefenen op verschillende regio's in het Spanje van de Middeleeuwen. Daartoe zet je jouw Grande en caballero's op het speelbord of gooi je ze in het Castillo. Elke beurt speelt iedereen 1 machtkaart, die zowel de beurtvolgorde als het aantal caballero's dat je erbij krijgt, bepaalt. Speel je de hoogste machtkaart, dan mag je als eerste een actiekaart kiezen, waarmee je de situatie op het speelbord kunt manipuleren. Bij 3 algemene tellingen en verschillende extra tellingen ontvangen de spelers punten voor hun posities in de regio's. De El Grande Big Box bevat naast een luxe editie van het basisspel alle uitbreidingen die ooit voor dit spel verschenen zijn: Grootinquisiteur & Koloniën, Grandissimo, Jubileumuitbreiding, Koning & Intrigant, Koning & Intrigant: Spelers' editie en Koning & Intrigant: Speciale kaarten. El Grande, het strategische bordspel zonder dobbelstenen!

Grote editie ter ere van het 20-jarig bestaan van El Grande, het strategische bordspel dat ook in Nederland een echte bestseller is.

Aantal spelers: 2-5
Best with: 5
Tijd: 60-120 minuten
Leeftijd: 12+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement: Excellence
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.