Eufraat & Tigris: Het Kaartspel
Eufraat & Tigris: Het Kaartspel
0 Reviews | Review toevoegen

Eén koningkrijk betekent één leider, dus dat wordt vechten. Wie de meeste punten in zijn zwakste kleur heeft, wint het spel.

€ 14,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Het populaire strategische bordspel Eufraat & Tigris is nu ook als kaartspel verkrijgbaar. De spelers zetten leiders van vier verschillende categorien in op beschavingskaarten, die zich in één van acht koninkrijken bevinden. Het neerleggen van beschavingskaarten levert punten op.
In elk van die koninkrijken mag slechts één leider van dezelfde kleur liggen. Als dat toch gebeurt, komt het tot een gevecht, hetzij door een intern, hetzij door een extern conflict. De winnaar ontvangt punten in de kleur van het conflict. De spelers proberen zoveel mogelijk punten te scoren in de vier verschillende kleuren. Wie de meeste punten in zijn zwakste kleur heeft, wint het spel. De succesvolle auteur Reiner Knizia heeft de bekende spelmechanismen in een nieuw, gemakkelijk mee te nemen formaat verwerkt. Het Eufraat & Tigris-kaartspel bevat echter voldoende verschillen ten opzichte van het bordspel om ook de eigenaars daarvan opnieuw te laten genieten van dit fascinerende spel.

Aantal spelers: 2-4
Best with: 3
Tijd: 45 minuten
Leeftijd: 12+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement: Geen
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.