Het Woud Het Woud Het Woud Het Woud
Het Woud Het Woud Het Woud Het Woud
Het Woud
1 Review | Review toevoegen
Ontdek de magie van het regenwoud met Het Woud, de spannende bordspelervaring voor het hele gezin! Bouw je eigen regenwoud-ecosysteem en concurreer met andere spelers om de meest waardevolle bomen te
€ 32,99

Voorraad : 937

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 6
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Het Woud

Het Woud is een bordspel ontwikkeld door Tim Eisner en het speelt zich af in de prachtige regenwouden van de Amazone. Het doel van het spel is om de grootste en meest diverse collectie van planten en dieren te verzamelen in je eigen Regenwoud.

Het Woud is de Nederlandse versie van het bekende Engelse spel Canopy. Het doel van Het Woud is om zo veel mogelijk punten te verzamelen door bomen te planten en te verzorgen in een beschermde omgeving. Spelers moeten strategisch denken om de juiste bomen te planten op de juiste plaatsen om zo efficiënt mogelijk te groeien en te profiteren van de natuurlijke hulpbronnen in de omgeving. Er zijn verschillende manieren om punten te verdienen, zoals het beschermen van bedreigde diersoorten en het verzamelen van de juiste bloemsoorten. Het spel bevat ook elementen van geluk, zoals het trekken van kaarten voor weersomstandigheden en natuurrampen, die kunnen invloed hebben op de groei van de bomen. Het Woud is te spelen vanaf 8 jaar.

Het Woud is qua voorbereidingstijd snel klaar te leggen. In totaal ben je 5 minuten bezig om Het Woud klaar te leggen en de spelduur is rond de 45 minuten. Doordat de speeltijd relatief kort is kan je Het Woud ook goed spelen met kinderen wat Het Woud ook een goed familiespel maakt!

Het Woud zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Meadow.

Speleigenschappen Het Woud

Aantal spelers: 2
Best with: 2
Tijd: 30 minuten
Leeftijd: 8+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Onder gemiddeld
Dicetower Judgement: Excellence
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Productinformatie

EAN: 8720299990807

Sorteren op:

Review toevoegen
Willeke - 26-03-2023 08:52

Het artwork van Het Woud vind ik echt heel tof. Het is ontzettend kleurrijk, wat helemaal past bij het thema. De gameplay is vrij eenvoudig, recht toe recht aan. Hierdoor zijn de regels na enkele potjes al duidelijk. De manier waarop de kaarten geselecteerd kunnen worden geeft een leuke twist aan het mechanisme set-collection, wat ook maakt dat het een interactief spel is. Grote plus vond ik toch wel dat er geen plastic is gebruikt voor het verpakken van de spelonderdelen.
Goed om te weten: Het Woud is ontworpen voor 2 personen, maar er zijn ook spelregels toegevoegd om het solo en/of met 3-4 spelers te spelen.
Daarnaast heeft Het Woud ook een variant voor gevorderden.