Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes
Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes Mijn eerste spellen - Bosvriendjes
Mijn eerste spellen - Bosvriendjes
0 Review | Review toevoegen
In het bos is zoveel te ontdekken!
€ 24,99
€ 19,99

Voorraad : 6

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Mijn eerste spellen - Bosvriendjes

Mijn eerste spellen –- Bosvriendjes met groot en aantrekkelijk 3D-spelbord en houten spelelementen om te ontdekken

In het bos is zoveel te ontdekken! Maar waar verstoppen Ronja Ree, Suri Slaapmuis en de rest van de boefjes zich? In twee verschillende spellen oefenen de kinderen met het herkennen en benoemen van dieren, planten en alles wat zich in het bos beweegt. En als je ook nog weet waar de bosbewoners zich schuilhouden, help je Mia Muis bij het terugvinden van haar vriendjes.

Inhoud: 1 speelfiguur Mia Muis, 3D-bosdecor, 8 houten sterren, 8 dierenkaartjes, 1 handleiding.

Mijn eerste spellen - Bosvriendjes zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Mijn eerste spellen - Eerste Boomgaard.

Speleigenschappen Mijn eerste spellen - Bosvriendjes

Aantal spelers: 1-4
Best with: 1-4
Tijd: 5-10 minuten
Leeftijd: 2+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Eenvoudig
Dicetower Judgement: Geen
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Over de uitgever Haba

HABA is een Duitse speelgoedfabrikant die vooral bekend is om zijn houten speelgoed. Naast speelgoed heeft het ook een breed assortiment aan bordspellen speciaal voor kinderen, zoals: "Boomgaard" en "Dobbelkoning"
HABA is een Duitse speelgoedfabrikant gevestigd in Beieren. Al sinds de oprichting in 1938 is houten speelgoed het paradepaardje van HABA. Het bedrijf is vooral bekend geworden met zijn houten blokken, die tot op de dag van vandaag een belangrijke plaats innemen. In de eerste decennia breidde men het aanbod uit met onder andere houten trekfiguren, auto's en een uit te bouwen knikkerbaan. Daaropvolgend zagen de eerste gezelschapsspelletjes het licht. Hieruit vloeide in 1986 HABA's bekendste spel Boomgaard uit voort.

Productinformatie

EAN: 4010168260389
SKU: 306609

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.