Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert
Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert Rallyman GT Insert
Rallyman GT Insert
0 Reviews | Review toevoegen
insert voor Rallyman GT, inclusief de uitbreidingen Championship, Team Challenge, World Tour, GT4, GT5 en Adrenaline Pack.
ÔéČ┬á23,99

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Rallyman GT Insert

De insert is compatibel met Rallyman GT® met externe doosafmetingen van 29,7 x 29,7 x 7,3 cm. Ook is het compatibel met de uitbreidingen Championship®, Team Challenge®, World Tour®, GT4®, GT5® en Adrenaline Pack®.
Het ontwerp zorgt voor zowel effici├źnte opslag als verbeterde gameplay. De bakjes kunnen tijdens het spel worden gebruikt en vergemakkelijken het opzetten en opruimen aanzienlijk.
De bakjes worden in maximaal drie lagen gerangschikt. De zeshoekige track tiles worden in twee stapels van 24 geplaatst.
De insert bevat bakjes voor het opbergen en organiseren van alle spelonderdelen. Er zijn individuele spelersstukkenbakjes voor elk van de zes spelerskleuren. In de kaartenbakjes is ruimte voor sleeved kaarten. Het kleine opvulbakje wordt tussen de twee stapels spoorfiches geplaatst om te voorkomen dat ze verschuiven tijdens het dragen van het spel of tijdens verticale opslag.
Er zijn twee bakjes voor het bewaren van de speelfiguren, zodat er aan beide zijden van de tafel een kan worden geplaatst om alle spelers gemakkelijk toegang te geven. Elk bakje bevat meer dan 100 speelfiguren. Dit is niet voldoende voor alle speelfiguren uit alle uitbreidingen, maar het is meer dan genoeg voor gebruik in uw spellen.
Ook bevat de insert twee kartonnen opbergdozen voor alle kaarttegels die niet in de hoofddoos passen. Deze kunnen op uw plank naast het spel worden bewaard, en hebben een opdruk die past bij de speldoos.
Plaats bij het inpakken van de doos eerst het zakje met de schadefiches (met de schadefiches erin) tussen de twee stapels kaarttegels. Leg tenslotte de regelboeken bovenop alles en bedek de inzetbakjes. Hierdoor is de doos volledig gevuld en kan het spel verticaal worden opgeborgen.
Dit product bestaat uit een flat-pack van 3 Evacore bladen en twee insteekkaarten dozen. De inzetbakjes en doosjes moeten met gewone PVA-lijm in elkaar gezet worden. Gedetailleerde instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.