Tapestry insert Tapestry insert
Tapestry insert Tapestry insert
Tapestry insert
0 Reviews | Review toevoegen
Tapestry insert van Folded Space
ā‚¬Ā 34,99

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 6
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Tapestry insert

Tapestry insert van Folded Space is compatibel met TapestryĀ®, inclusief de uitbreidingen Plans & PloysĀ® en Arts & ArchitectureĀ®. Het ontwerp biedt zowel efficiĆ«nte opslag als verbeterde gameplay. Veel van de trays kunnen tijdens het spel worden gebruikt en ze helpen enorm bij het opzetten en opruimen. De borden en regelboeken fungeren als een deksel op de trays.
Dit product is bedoeld voor een doosmaat van 29,7 x 29,7 x 10,0 cm.
De insert is gerangschikt in maximaal twee lagen, met aan Ć©Ć©n kant ruimte voor de beschavings- en hoofdstadsmatten.
Elke speler krijgt zijn eigen spelerstray en de territoriumtegelstray kan worden gebruikt om deze verdekte tegels willekeurig uit te delen in plaats van de zak uit de uitbreiding. Elk type gebouwgroep is gescheiden om de installatie sneller te maken.
De grote kaarten tray heeft ruimte voor alle kaarten die moeten worden gesleeved. Merk op dat het vierkante meesterwerkkaartspel samen met het historische kaartspel in een enkele sleuf wordt opgeslagen.
Zodra de trays in de doos zijn verpakt, moet u de stads- en beschavingsmatten in een stapel bovenop de spelerstrays leggen. De tas kan worden opgerold en in de opening worden. Plaats vervolgens het hoofdspelbord en de kleinere speelborden bovenop het inzetstuk. Deze worden als laatste gevolgd door de regelboeken. Eenmaal volledig geladen is de doos tot de bovenkant gevuld, waardoor verticale opslag mogelijk is.
Dit product bestaat uit een flat-pack van 7 Evacore platen. De trays moeten worden gemonteerd, wat snel en leuk is met gewone PVA-lijm. Gedetailleerde instructies zijn opgenomen in het pakket.


Speleigenschappen Tapestry insert

Aantal spelers:
Best with:
Tijd: minuten
Leeftijd:
Taal:
Complexiteit:
Dicetower Judgement:
Legacy:
Coƶp:


Productinformatie

EAN: 3800501487594
SKU: FS-TAPE

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.