The King's Dilemma The King's Dilemma
The King's Dilemma The King's Dilemma
The King's Dilemma
0 Review | Review toevoegen
Een koninkrijk besturen is zo makkelijk nog niet. Als leiders van de nobele huizen staan jullie de koning van Ankist in raad en daad bij om het koninkrijk naar een glorieuze toekomst te leiden. In dit
€ 74,99
€ 52,49

Voorraad : 3

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving The King's Dilemma

Verplaats je naar het koninkrijk Ankist met zijn rijke geschiedenis. Jij bent een van de adviseurs van de koning en staat aan het hoofd van jouw huis.
In dit legacy-spel worden alle beslissingen die de koning moet maken aan jullie voorgelegd. Elke ronde trekken jullie gezamenlijk een kaart van de ‘dilemmastapel’ en ervaren jullie hoe het verhaal verder gaat. Jullie keuzes bepalen niet alleen het lot van het koninkrijk maar ook dat van de nobele huizen. Elk huis heeft zijn eigen achtergrond, ambities, sterke en zwakke punten. Ga je voor eigen succes of voor het grotere belang? Elke beslissing kan verstrekkende gevolgen hebben, dus bedenk goed wat jouw rol in de geschiedenis wordt.

In de regeringsraad wordt de toekomst bepaald door te stemmen over een besluit. De uitkomst bepaalt welke envelop je opent en hoe het verhaal zich verder vertakt. Maak je klaar voor een unieke, meeslepende ervaring en ontdek dat het helemaal nog niet zo makkelijk is om een koninkrijk te besturen.

The King's Dilemma zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Dune.

Speleigenschappen The King's Dilemma

Aantal spelers: 3-5
Best with: 3-5
Tijd: 45-60 minuten
Leeftijd: 14+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement: Excellence
Legacy: Ja
Coöp: Nee

Over de uitgever 999 Games

Awaken Realms is een Poolse bordspellen uitgever die ruime ervaring heeft in het creëren van mooie miniaturen en spannende spellen, zoals: "Catan" en "Machiavelli"
Awaken Relams is een professionele uitgever van bordspellen en maker van verschillende Kickstarter hits. Ze zijn begonnen als een miniatuur schilder studio, maar hebben nu een ruime ervaring met het creëren van uitstekende modellen en spannende spellen. Ze besteden speciale aandacht aan het diepgaand, betrokken en origineel maken van hun spelontwerpen.

Productinformatie

EAN: 8719214425524
SKU: 999-DIL01

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.