Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany
Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany Ticket to Ride - Germany
Ticket to Ride - Germany
0 Review | Review toevoegen
Productomschrijving Ticket to Ride - Germany Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Germany is een compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride...
€ 47,99

Voorraad : 1

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen
 

Productomschrijving Ticket to Ride - Germany

Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Germany is een compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is de basisversie van het spel dus niet vereist. Bouw je treinnetwerk op de actuele kaart van Duitsland en probeer de meeste bestemmingskaarten te behalen! Maar let goed op, want je tegenstanders proberen als snelste de uithoeken van het Duitse grondgebied te bereiken en waardevolle passagiers op te pikken...

Inhoud: 1 speelbord van Duitsland, 225 gekleurde treintjes, 110 treinkaarten, 89 bestemmingskaarten, 1 bonuskaart, 60 Passagierspionnen, 1 stoffen zakje, 5 scoremarkers en spelregels.

Speleigenschappen Ticket to Ride - Germany

Aantal spelers: 2-5
Best with: 4
Tijd: 30-60 minuten
Leeftijd: 8+
Taal: Engels
Complexiteit: Onder gemiddeld
Dicetower Judgement:
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Over de uitgever Days of Wonder

Days of Wonder is een uitgever van bordspellen opgericht in 2022 en sinds 2014 eigendom van Asmodee Group. Ze hebben een breed scala aan bekende spellen, zoals: "Ticket to Ride Europe" en "Small World"
Days of Wonder® ontwikkelt en publiceert games die anders spelen.™ Van de aandrang om slechts een zeer beperkt aantal nieuwe games uit te brengen tot de compromisloze productiewaarden van bordspellen en het unieke interne digitale ontwikkelingsteam, Days of Wonder legt de lat steeds hoger met een ongeëvenaarde reeks hits, waaronder Ticket to Ride®, 's werelds bestverkochte treinspel; Small World®, het legendarische fantasiespel van epische veroveringen; en Memoir '44®, de saga uit de Tweede Wereldoorlog met 20 uitbreidingen op zijn naam.

Days of Wonder bordspellen worden gedistribueerd in 40 landen en hun digitale versies zijn beschikbaar in de iOS App Store en Google Play, evenals op Steam en Days of Wonder's website. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 5 miljoen bordspellen verkocht en meer dan 45 miljoen spellen online gehost; en het blijft het jongste bedrijf ooit dat Duitslands prestigieuze Spiel des Jahres wint, 's werelds meest begeerde spelprijs.

Productinformatie

EAN: 824968200155
SKU: DOW 720115

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.