Unlock! Star wars
Unlock! Star wars
0 Review | Review toevoegen
Dit keer met een heel speciaal thema!
€ 34,99
€ 24,99

Voorraad : 3

Het aantal Meeplecoins dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 
Kruip in de huid van rebellen, smokkelaars of agenten van het Keizerrijk in deze Nederlandstalige editie van Unlock! Star Wars.

Unlock is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck van 60 kaarten en een gratis app die je door de diverse scenario's leidt.

Ga op zoek naar locaties, combineer items, gebruik schepen, wapens, zoek interactie met droids en machines in drie spannende, intergalactische Star Wars avonturen van elk 60 minuten:
- An Unforeseen Delay: je zit opgesloten in de cellen van een Imperial Destroyer en je moet zien te ontsnappen en het Keizerrijk ontwijken!
Escape From Hoth: de troepen van het Keizerrijk vallen de rebellenbasis op Hoth aan. Vlucht over de bevroren vlakten en verlaat deze gedoemde planeet!
Secret Mission on Jedha: een crimineel heeft een waardevol artefact gestolen en is gecrasht op Jedah, een woestijnplaneet. Breng het artifact heelhuids terug!

Aantal spelers: 1-6
Best with: 2
Tijd: 60 minuten
Leeftijd: 10+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement:
Legacy: Nee
Coöp: Ja

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.