Yellow & Yangtze
0 Reviews | Review toevoegen

In Yellow & Yangtze beleef je het eerste China opnieuw en leidt je jouw dynastie naar de overwinning.

€ 56,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De periode 475-221 BCE beschrijft een tijd van eindeloze oorlogen tussen zeven rivaliserende staten: Qin, Chu, Qi, Yan, Han, Wei en Zhao. In 221 v. Chr. gingen deze samen verder onder de Qin-dynastie en legden de oorsprong van het huidige China. The Yellow en de Yangtze zijn de twee belangrijkste rivieren in dit gebied.

In Yellow & Yangtze beleef je deze bewogen periode opnieuw en leidt je jouw dynastie naar de overwinning.
Je bouwt beschavingen door het plaatsen van tegels met vijf verschillende leiders, de gouverneur, de soldaat, de boer, de handelaar en de ambachtsman. Met deze leiders verzamel je hun eigen overwinningspunten. Aan het eind van het spel telt alleen je zwaktste categorie. Conflicten ontstaan wanneer beschavingen zich op het bord met elkaar verbinden. Om te slagen moeten de beschavingen van de spelers deze conflicten overleven, de boerenopstanden kalmeren, en veilig genoeg groeien om prestigieuze pagodes te bouwen.

Aantal spelers: 2-4
Best with: 4
Tijd: 90 minuten
Leeftijd: 14+
Taal: Engels
Complexiteit: Boven gemiddeld
Dicetower Judgement: Approval
Legacy: Nee
Coöp: Nee

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.